Menu 
Loading

HTC: HTC Sense blev for tungt

Jacob 04/05/2012 1 Bogmærke og deling

Selvom de fleste gadget sider er spækket med nyheder om Samsung Galaxy S3, så er verden endnu ikke gået i stå. Derfor har drengene på Laptopmag taget en lille snak med HTC‘s Assistent Vice President of User Experience, Drew Bamford.

Snakken går på HTC’s brugerflade, bedre kendt som HTC Sense. Her forklare Drew hvordan det hele var blevet for tungt, kompliceret og indviklet, og hvordan de skabte den nyeste version af brugerfladen; HTC Sense 4.0.

So how did you dial things down?
We took inspiration from matte finishes that have become very popular in high-end automobiles. We also took a warmer approach to the color palette to make it feel more inviting and friendly. And on the graphics side, we simplified all of our icons, basically single color, so you spend less time looking at what some people call the Chrome of the application and more time looking at your content.

Vi anbefaler folk at læse det meget interessante interview, der giver et godt indblik i hvorfor man har valgt at gøre, som man nu har gjort. Interviewet kan findes i bunden af nyheden.

Set hos Laptopmag  • Jacob Haslam Nielsen

    Jeg kan faktisk godt lide HTC Sense 4.0, ved ikke helt om det er at foretrække fremfor rent Android, men pænt, det er det sgu!