Menu 
Loading

Vi gennemfører i øjeblikket mindre grafiske opdateringer (Opdateret – så er vi færdige!)

Max 29/04/2012 1 Bogmærke og deling

I vores bestræbelser på konstant at udvikle siden her, gennemfører vi i det kommende timer, en række mindre layoutmæssige opdateringer, der gerne skulle gøre det endnu nemmere at finde rundt her på siden.

Valget stod derfor imellem at tage siden helt ned, eller gennemføre opdateringerne on-the-fly. Vi har valgt det sidste, og det betyder, at du i de kommende timer vil kunne oplevet, at enkelte elementer ikke helt er ud som du måske kunne forvente.

Vi undskylder for eventuelle gener dette måtte medføre, men glæder os til at vise jer de nye ændringer når de er færdige!

Opdateret

Vi er nu færdige med opdateringerne, der blandt andet betyder en mere strømlinet sidebar, et genåbnet mulighed for at sucbscribe til vores Twitter og RSS feed, samt nogle mere overskuelige kategori og tag sider.

- Venlig hilsen Ndroid teamet  • Rasmus Max Petersen

    Dette er en test!