Menu 
Loading

Rygte: Efter Jelly Bean kommer Key Lime Pie

Max 05/03/2012 0 Bogmærke og deling

Vi bevæger os tit rundt på rygtebørsen, for at kunne bringe jer det sidste nye hurtigst muligt. Ofte viser rygterne at holde stik, og på den måde har vi flere gange kunne fortælle om kommende enheder eller applikationer, før de er officielt annonceret.

Nu bevæger vi os dog helt ind i rygtebørsens allerbagerste afkrog, hvor en kilde på internetsiden The Verge, netop har fortalt hvad Android versionen efter Jelly Bean (det forventede Android 5.0) kommer til at hedde.

Key Lime Pie bliver ifølge kilden navnet, og den information kan i jo så rende rundt og blære jer med blandt kammeraterne – lige indtil den bliver be- eller afkræftet.

Eter sigende skulle kilden være den samme som også forudsagde navnet Jelly Bean – tror i på ham?