Menu 
Loading
Guide: Skift din telefons DPI Værdi og få plads til mere på din skærm (Kræver root)

Guide: Skift din telefons DPI Værdi og få plads til mere på din skærm (Kræver root)

Helmer 03/03/2012 2 Bogmærke og deling

De fleste Android smartphones der er på markedet i dag, er udstyret med store og flotte skærme. I denne guide vil vi vise dig, hvordan du kan gøre så du får endnu mere plads på skærm, med hjælp fra applikationen LCD Density Modder.

Med LCD Density Modder kan du modificere din telefons LCD densitet. Dette gøres ved, at vi angiver en mindre DPI værdi, hvilket betyder at ikon/tekst vil blive mindre og på den måde give dig mere plads til alt muligt andet på din skærm. Dette giver en illusion om, at din skærm har en højere opløsning end den egentlig har.

Bemærk at LCD Density Modder kræver at du har rooted din telefon. Hvis du vil vide mere om hvad rooting er for noget kan du læse mere om det i vores rooting sektion.

Bemærk også, at det at ændre på din telefons DPI, kan medføre at nogle applikationer vil holde op med virke. Hvis du ændrer din DPI til at noget, som din telefon, eller Android, ikke understøtter, kan det medføre at din telefon holder op med at kunne boote. Derfor anbefaler vi her på Ndroid, at du altid laver en fuld backup, så du kan vende tilbage til nogle indstillinger du ved fungerer.

Ndroid er ikke ansvarlig for hvad der sker med din telefon. Hvis du vælger at følge denne guide, sker det på eget ansvar.

Se guiden efter breaket

Du skal hente LCD Density Modder i Android Market og installere det på din telefon. I denne guide har vi brugt en Galaxy Nexus til at vise hvordan LCD Density Modder virker.

Når du åbner applikationen, vil du blive mødt af skærmbilledet herunder. Her kan du ændre på DPI værdien ved at flytte slideren frem og tilbage.

Når du har fundet frem til den værdi du gerne vil have på din telefon, trykker du på Save and Reboot og så endnu en gang på Reboot. Nu vil din telefon genstarte og når du er tilbage vil din telefons DPI værdi være ændret.

På billederne herunder kan du se hvordan en Galaxy Nexus ser ud, når DPI værdien er ændret fra den normale på 320 til en værdi på 480.

Når du ændrer på din telefons DPI værdi, vil dit Android Market ofte begynde at opføre sig lidt underligt, og give dig nogle beskeder om, at nogle applikationer ikke er kompatible med din telefon. Dette kan du fixe ved at trykke på Fix Market Compatibility Issues i applikationen, og så skulle alt gerne virke perfekt igen.  • Mikael

    Hey Guys! Hvordan har i fået søge knap i menu baren(Back, Home, Tabs)? Er det en root funktion? Skriv gerne til mig på mikaelprj@gmail.com

    • http://www.facebook.com/people/Thomas-Helmer/610584241 Thomas Helmer

      Hejsa :) ja du skal være rooted for at kunne få en søgeknap nede i menuen baren. I mit tilfælde kan det aktiveres i den ROM jeg bruger.