Menu 
Loading
Guide: Brug din telefon som fjernbetjening til YouTube

Guide: Brug din telefon som fjernbetjening til YouTube

Helmer 01/03/2012 1 Bogmærke og deling

Googles meget populære video tjeneste YouTube, bliver brugt af rigtig mange mennesker hver dag, til at høre musik og se videoer. Ville det ikke være smart hvis du kunne læne dig tilbage i sofaen og styre hvilke videoer du gerne vil se, helt uden at rejse dig op og gå hen til computeren?

I denne guide vil vi vise dig hvordan du kan bruge din Android telefon, som fjernbetjenning til YouTube på din computer, eller hvis du er så heldig at have et tv med internet, dit fjernsyn. Til at gøre dette skal vi bruge applikationen YouTube Remote, som Google selv har udviklet. Det kan hentes gratis i Android Market her.

Se guiden efter breaket

Når du har hentet og installeret applikationen, åbner du den, og du vil se dette skærmbillede:

Her skal du acceptere servicevilkårene og trykke på udført. Derefter skal du vælge hvilken Google konto du vil logge på med.

Nu skal vi have fundet en parringskode til den skærm du ønsker at bruge. Dette gør du ved at gå ind på www.youtube.com/leanback på din computer eller på dit internet tv. Her bruger du piltasterne til at gå ned på Min YouTube og tryk på enter.

Brug igen piltasterne til at gå ned på Dan Par og tryk på enter.

Nu kommer der en side frem med den parringskode, som du skal taste ind på din telefon. Tast koden ind og vælg et navn til den skærm du vil bruge.

Du er nu færdig og nu mangler du bare at finde den video du gerne vil se. Tryk på den og den skulle gerne starte på din computer eller dit internet tv.  • Gustav Gansted

    God guide og smart feature!