Menu 
Loading

ClockWorkMod Touch klar til flere enheder

Max 04/02/2012 0 Bogmærke og deling

Har du rooted din telefon, har du også stiftet bekendtskab med ClockWorkMod. Det smarte lille program, gør det muligt for dig nemt og bekvemt, at foretage en komplet backup af din telefon, samt at installere en custom ROM, blot ved at trykke på et par knapper.

Skaberne af ClockWorkMod arbejder nu på en touch udgave af systemet. Indtil videre har man skulle navigere rundt i programmet ved hjælp af volume knapperne, men i den nye udgave – som du kan se i aktion herunder – er det nu muligt at bruge touch skærmen.

ClockWorkMod Touch er ikke klar til alle enheder endnu, men listen af understøttede enheder vokser hurtigt, og du kan se om din telefon allerede er klar til at blive flashet med den nye udgave, ved at kigge med efter breaket.

ClockWorkMod Touch er klar til følgende enheder:

 • Samsung Galaxy S II
 • Samsung Epic 4G
 • Motorola Cliq
 • Motorola Atrix 4G
 • LG Optimus Black
 • LG Optimus 2X
 • LG Optimus 3D
 • HTC Rezound
 • HTC G2
 • HTC MyTouch 4G
 • HTC EVO 4G
 • HTC EVO 3D (CDMA/GSM)
 • HTC Desire GSM
 • HTC Desire HD
 • HTC Sensation
 • HTC Thunderbolt added
 • Galaxy Nexus (CDMA/GSM)
 • Nexus S/S4G

Set hos Androidcentral