Menu 
Loading
Sony Xperia S kommer på markedet før tid

Sony Xperia S kommer på markedet før tid

Helmer 21/01/2012 4 Bogmærke og deling

Sony præsenterede deres Xperia S på dette års CES messe. Telefonen er den første telefon Sony kommer med, efter at de har købt Ericsson ud. Måske er det netop derfor at forventningerne til denne telefon er relativt høje.

Der er blevet spekuleret i hvornår den så kommer på markedet og til at starte med, lød det på, at den skulle blive sat til salg omkring den 9 marts. Nu ser det dog ud til, at den allerede kommer den 30. januar. Det er 3 engelske hjemmesider, Play.com, Clove og Ebuyer der har sat telefonen til forudbestilling, og de skriver altså at de får den, den 30. januar.

Hvornår telefonen så kommer til Danmark er svært at sige, men mon ikke der går lidt tid, før vi kan få lov til at købe den.

Set hos The Inquirer • http://twitter.com/enuR_ Rune Christiansen

  Efter at have prøvet den blev jeg lidt skuffet. De kommer ikke rigtigt med noget nyt eller bedre end hvad der ellers er.
  Men en fin telefon som alt efter prisen kan komme til at sælge okay :P

  • Rasmus Max Petersen

   Hvor har du prøvet den henne?

   Jeg tror også, det er på designet den især vil vinde point. Min kæresten reaktion var “neeej, den er fiin” – men hun har så købt en hvid SGS2 i stedet nu.

   Man skal ikke undervurdere segmentet af brugere, der bare vil have noget pænt der virker, og egentligt er lidt ligeglade med specifikationer og funktioner. :)

   • Jacob Haslam Nielsen

    Med de specs den har henvender den sig jo ikke til folk der kun skal synes den er flot, den henvender sig jo også til nørder da den har nogle af de bedste specs der er på markedet lige pt :D

   • http://twitter.com/enuR_ Rune Christiansen

    Vi har en demo udgave der hvor jeg arbejder :)

    Ja du har helt ret, den slår en del på designet, men jeg havde forventet en del mere, da det er deres første telefon. Plus hvis du kigger på specs, er det en top model :)

    Kan self være de når at rettet på den inden den kommer ud. :)