Menu 
Loading

Overhaler Android iOS næste år?

Max 21/12/2011 1 Bogmærke og deling

Det er imponerende tal der offentliggøres af Google i disse dage, og noget kunne tyde på at Android platformen overhaler iOS i popularitet allerede næste år.De seneste tal siger, at der dagligt aktiveres 700.000 Android enheder på verdensplan. Det er en stigning fra juni måneds 500.000 enheder om dagen, og juli måneds 550.000 daglige aktiveringer.

Tallene kommer fra Andy RubinGoogle+, og kommer i kølvandet på en udtalelse fra Google i sidste uge, hvor de kunne fortælle at der nu var 200 millioner Android enheder aktiveret på verdensplan.

Den interne konkurrence som “kongen af smartphone markedet” føres dog stadig af Apple, der i oktober meldte ud, at de havde mere end 250.000 millioner iOS enheder aktiveret.

Hvorvidt Apple kan beholde denne titel i 2012 er dog tvivlsomt, eftersom udgivelsen af Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) og den nye Google Nexus, uden tvivl vil være med til at booste salget af Android enheder yderligere.

Set hos The Verge  • Jacob Haslam Nielsen

    Nogen der ved hvor mange iOS enheder der aktiveres pr. dag? Det kunne være sjovt at prøve at forudsige hvornår Android overhaler iOS.