Menu 
Loading
Opdatering til Adobe Flash Player er klar

Opdatering til Adobe Flash Player er klar

Helmer 13/12/2011 0 Bogmærke og deling

Så er der endelig kommet en opdatering til Flash på Android telefoner. Opdateringen bringer en række forbedringer med sig og fixer nogle bugs. Der er specielt rigtigt gode nyheder til jer der ejer en Samsung Galaxy S II, som har haft problemer med at streame video. Dette skulle den nye opdatering fixe. Flash understøtter nu også afspilning af 1080p video på enheder, der kører med et Tegra 3 chipset. Du kan finde opdaternigen til Flash Player 11 her.

En lille bemærkning til de af jer, der har fået fingrene i en Galaxy Nexus eller kører med en custom Ice Cream Sandwich Rom – Flash virker stadig ikke på Ice Cream Sandwich, men Adobe har tidligere udtalt at der kommer en opdatering til Ice Cream Sandwich snart.

Det er ihvertfald rart at se, at Adobe bliver ved med at udsende opdateringer til Flash, selvom de tidligere har udtalt at de vil stoppe med at udvikle på Flash og at Ice Cream Sandwich bliver det sidste Android styresystem, der kommer til at understøtte Flash.