Menu 
Loading

Google sætter opdateringen af Nexus S på pause

Max 20/12/2011 5 Bogmærke og deling

For tre dage siden, kunne vi fortælle at Google allerede var i gang med at rulle opdateringen til ICS ud til sine Nexus S enheder. Nu sættes tingene på pause.Om det er problemer med batteri-levetiden, eller om det er et forsøg på at sælge flere Galaxy Nexus’er vides ikke. Faktum er dog, at Google nu har annonceret, at den annoncerede opdatering Nexus S til Android 4.0, nu sættes midlertidigt i bero.

I et forum indlæg på Googles support forum, har community manager Paul Wilcox udtalt følgende.

If you received an update notification a little while ago but the update isn’t currently available for your phone, this is likely the result of Google pausing the update in your area while we monitor feedback. The Android 4.0 update is continuing to roll out around the world so your phone will receive another update notification when it’s available again in your region.

Tilsyneladende har der i forbindelse med opdateringen, været brugere der har oplevet problemer med et forhøjet batteriforbrug af styresystemet. Andre brugere rapporterer om bedre levetid, og en fejlfri ICS oplevelse, og det kan være denne blandede feedback, der har været Googles grund til at vente med opdateringen i visse områder.

Hvilke områder der må vente er endnu uvist, men vi er naturligvis interesserede i at høre om jeres oplevelser med ICS på Nexus S, samt om i har modtaget opdateringen, i kommentarsystemet herunder.

Set hos Engadget • Jacob Haslam Nielsen

  Jeg har ikke oplevet nogle problemer med min version af ICS på Nexus S. Hentede så også den OTA der blev lagt ud på nettet (kan ikke lige huske om det er den samme I har linket til). Min telefon er blevet mere flydende og virker til at holde mere batteri – dog ikke ved højt forbrug (SMS, data osv), der er det det samme.

 • http://twitter.com/Baha_ Baha

  Efter opdateringen er min Nexus S mere eller mindre tilsluttet opladeren konstant. Eksempelvis var den fuldt opladt kl. 11 i aftes og da jeg stod op var den helt død. Super trist :( ville ønske jeg kunne downgrade

  • Jacob Haslam Nielsen

   Har du prøvet med den version som ndroid linker til? Hvis det er den samme som der var på Beep så burde du ikke opleve problemer, jeg har i hvert fald ikke haft nogle.