Menu 
Loading
Få Ice Cream Sandwich på din enhed før tid

Få Ice Cream Sandwich på din enhed før tid

Max 04/12/2011 7 Bogmærke og deling

Hører du til blandt dem, der bare ikke kan vente på mobilproducenternes egne opdateringer til deres telefoner, og bare MÅ have Ice Cream Sandwich nu?

I så fald har vi gode nyheder. Én række forskellige udviklerhold, kæmper nemlig i disse dage med at lave udgaver af ICS, til en lang række Android telefoner. Faktisk er der allerede mere eller mindre funktionelle versioner klar, til en lang række af de mest populære Android enheder.

Ovre på XDA-Developers, har de sammenfattet en liste, over enheder der arbejdes på ports til lige i øjeblikket. Listen giver dig et overblik over hvor langt udviklerne er, samt hvilke funktioner der i øjeblikket er funktionelle på netop din enhed. Er man interesseret i det sidste nye fra udviklerholdene selv, er der også links til de enkelte udviklingstråde i XDA-Developers forum.

Ønsker du at forsøge dig med en af de portede udgaver af ICS, skal du dog forberede dig på lidt af en teknisk udfordring. Vi arbejder i øjeblikket på en begynderguide til rooting, samt brug af forskellige ROM’s og ICS ports. Kan du ikke vente på den, anbefaler vi på det kraftigste, at du sætter dig ordentligt ind i tingene, før du begynder at forsøge dig frem.

Rooting kan potentielt ødelægge din enhed, og det er jo ikke ligefrem den julegave du ønsker dig – vel? • http://www.facebook.com/ajytzler Anders Jytzler

  De skal få fingeren ud mhs. til Desire HD :-D Så jeg kan se om det er noget værd, til når Nexus Prime kommer

  • Rasmus Max Petersen

   Jeg går også og venter på en færdigt port til SGS2. Det er lidt fjollet at køre ICS, uden mulighed for brug af mikrofonen under opkald :x

 • http://www.facebook.com/ajytzler Anders Jytzler

  Så er der sq ICS på min Desire HD. Det funker meget nice indtil videre :-D

  • Rasmus Max Petersen

   Brugte du porten fra XDA, og virker kameraet i så fald? Jeg er meget tæt på at nappe porten til min SGS2, men jeg tror nu alligevel lige jeg giver dem en chance for at annoncere releasedatoen for ICS først.

   • http://www.facebook.com/ajytzler Anders Jytzler

    Intet kamera. Er det eneste jeg har fundet indtil videre. Ja, brugte det her build: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1343361 . Ved ikke hvor langt de er med SGS2 port, men kunne forestille mig de var længere end med DHD :D

    • Rasmus Max Petersen

     De er kommet okay langt, men desværre er en af de manglende funktioner, at mikrofonen ikke virker under opkald, hvilket er lidt ærgeligt på en telefon :)

     • http://www.facebook.com/ajytzler Anders Jytzler

      Ja, så er det sq ikke så sjovt mere :D