Menu 
Loading

Dag 8 i Googles promotion – i dag med 12 apps

Helmer 13/12/2011 2 Bogmærke og deling

Så er det blevet til dag 8 i Googles 10 mia. downloads fra Android Market promotion, og dermed også tid til de næste apps til 1 krone stykket. Som noget nyt har Google i dag hele 12 apps sat ned dog er der en del apps der har været med før, F.eks. Shazam Encore og Slide IT Keyboard. Så hvis du ikke har nået at hente dem før, har du nu muligheden igen.

Her er dagens Apps:

Husk at de forskellige apps kun er sat ned i 24 timer, hvis de altså ikke kommer med igen en anden dag. Vi kan håbe på at Google har nogle friske apps klar til os i morgen, hvor vi er tilbage med de næste nedsatte apps.


  • http://www.facebook.com/ajytzler Anders Jytzler

    Ikke noget super interessant idag. Har Flick Golf, Shazam og Slide IT

    • Jacob Haslam Nielsen

      Jeg må se mig enig, synes det er ærgerligt at de samme tilbud går igen nogle gange :(