Menu 
Loading
Guide: Sådan får du adgang til Google Music i Danmark

Guide: Sådan får du adgang til Google Music i Danmark

Helmer 29/11/2011 16 Bogmærke og deling

Google har lanceret deres konkurrent til Apples iTunes. Du kan købe musik og du kan oploade dine egne musik filer til Googles server, så du kan høre din musik lige meget hvor du er, både på din telefon og via browseren på en computer.

Tjenesten er indtil videre dog kun tilgængelig i USA – men via nogle på tricks på computeren er det muligt at få adgang til tjenesten. Når du vil registrere dig til tjenesten tjekker Google din computers IP adresse og hvis den ikke er fra USA, kan du ikke få adgang. Google tjekker kun din IP adresse første gang du registrere dig så du skal kun snyde systemet en gang.

Der findes flere forskellige måder at snyde med din IP adresse. Du kan f.eks. bruge hjemmesiden Hidemyass eller Hotspot Shield, hvor det kan gøres gratis – her er det dog ikke altid at det virker og da jeg skulle teste det, var der en del gange hvor jeg kunne få det til at virke. Du kan også vælge at bruge siden Overplay, der dog ikke er gratis at brug. Hvis en af disse virker for dig er den nemmeste måde at få adgang på, men hvis du ikke kan få det til at virke, er der endnu en mulighed.

Her kan du bruge det gratis program Tor, som du skal installere på din computer, det er en lidt mere langsommelig proces, men det virker hver gang.

Opsætning af Tor

Start med at hente Tor her. Du skal her vælge om det skal være til Mac, Linux eller Windows. Pak filen ud og læg det et sted hvor du kan finde det igen.

Kør programmet og Vidalia Control Panel starter nu op – vent på at programmet forbinder til Tor netværket

Tryk på View the Network og Tor Network Map starter op – Vi skal bruge en Amerikansk IP adresse – derfor skal du klikke på en der har et Amerikansk flag ude i venstre side. Højreklik på den du ar fundet og vælg Copy og Fingerprint.

Luk Tor Network Map og gå tilbage til Vidalia Control Panal – tryk på Settings og tryk på Advanced og derefter Edit current torrc file.

Nu kommer der et nyt vindue frem, her skal vi have sat det Fingerprint ind vi kopierede før. Oppe øverst skal du skrive:

ExitNodes

StrictExitNodes 1

Efter ExitNodes skal du indsætte Fingerprintet – når du har gjort det, skal det se ud som på billedet her under.

Tryk på ok og luk programmet helt ned og start det op igen. I den browser der følger med programmet skriver du https://music.google.com. Her logger du ind med din Google konto og acceptere Googles Terms of Service.

Nu er du færdig og du kan lukke Tor ned, du skal slet ikke bruge det mere. Du kan nu bruge den browser som du normalt bruger. Dette er som før nævn fordi Google kun tjekker din IP adresse første gang du registrere dig, så nu har du altid adgang og kan bruge Google Music lige meget hvor du er.

Skriv https://music.google.com i din browser og hent upload klienten og du er nu klar til at uploade alt dit musik. Du kan uploade op til 20000 sange. Det er bare med at komme i gang med at uploade dine yndlings sange.

Når du har uploadet dine sange er du klar til at komme igang med Google Music og du kan nu høre dine sange overalt.

Google Music til Android er ikke kommet i den danske version af Android Market endnu, så hvis du ønsker at bruge Google Music på din Android telefon kan du hente programmet her og derefter installere det på din telefon. • http://twitter.com/Silan Silan

  Hvis man gerne vil have adgang til at købe (og høre musik) fra Android Marked, kan http://unblock-us.com/ anbefales. Jeg bruger det i forbindelse med Netflix, men det fungerer også glimrende til markedet.

  • http://www.facebook.com/people/Thomas-Helmer/610584241 Thomas Helmer

   Mange tak for det råd – det vil jeg kigge lidt på med det samme :)

 • Esben Rock

  Jeg kan ikke få det til at virke ordentligt. Det går fint ind til jeg går ind under setting og advanced så kan jeg ikke finde nogen knap der hedder: “Edit current torrc” nogen der har en ide til hvad jeg har gjort galt?

  • http://www.facebook.com/people/Thomas-Helmer/610584241 Thomas Helmer

   Knappen skulle gerne være lige over der, hvor der står “Data Folder” inde i Advanced

 • Peter Peng Krogh

  Når jeg skal agree terms of service står den bare og loader.. nogle der har fix til det?

  • http://www.facebook.com/people/Thomas-Helmer/610584241 Thomas Helmer

   hmm ikke sådan lige umiddelbart. Har du prøvet at køre guiden igennem igen?

   • Peter Peng Krogh

    Yep, prøvede også med guides fra andre hjemmesider. Men endte med at få det til at virke med programmet tunnelbear.

 • Mathias

  Går fint med guiden indtil ExitNodes og StrictExitNodes 1 skal sættes ind. Gør som der står og det ser ud som på jeres billede. Men den kommer frem med: Error at line 3: “” – når jeg trykker ok.

  What to do?

 • kasper

  Jeg har samme problem med ”Error at line 3”

  • Lindeas

   Havde samme problem. Løsningen var at slette alle kommenterede linier. Dvs alle de linier der starter med #.

 • Kristian Klevin

  Hejsa med jer
  Jeg vil helt vild gerne have dette til at virke men jeg har som så mange af jer andre prøvet denne guide. Og jeg får det samme problem med “error linie 3″ og jeg har som det sidste svar her antydede at slette alle de kommenterede linier, men så kunne jeg ikke connecte til server…

  Men det er lykkedes mig hver gang at komme ind på google music siden med hidemyass.. Men jeg skulle ikke godkende/acceptere noget som helst.. og når jeg lukker ned og prøver at logge ind på google music uden hidemyass, ja så får jeg af vide at det kun er i usa det virker.

  Er der nogen mulighed for at komme til at skulle godkende/acceptere google terms ?
  kunne være som nulstille alle mine tidligere godkendelser hos google – men hvordan ?

  eller er der nogen der har en løsning ?

  Jeg tænker at hvis google kun skal acceptere en ip fra usa første gang – kunne man så egentlig ikke bare få en i USA til at logge ind med sin google account? skal selvfølgelig være en man stoler på – eller hvis man selv skulle derover alligevel)

  Kom med alle foreslag i har – SKAL have det til at virke

  Bedste hilsner
  Kristian

 • http://www.facebook.com/CuraeL Jonas Holmes Nielsen

  Til alle jer som ikke kan få det til at fungere.
  pr0tip #1 Læs hvad der står i vinduet. Løsning. Udfyld jeres liste som vist på skærmen. MEN istedet for at trykke på Apply, markerer i alle strings og trykker på “Apply marked”, nede i bunden, på den måde skriver den listen igen, uden at I får Code erroer 3 “” bla bla..

  Vær klar på at I måske skal ind og udskifte fingerprint et par gange da nogle af amerikanerne har låst deres routere så I ikke kan connecte alligevel. – Når I finderen der virker, tillykke. :) Lige nu er jeg på Google Play og skal acceptere deres vilkår. Lige nu kniber det dog med at lade mig fortsætte igenne “Agree” knapper, prøver lige et nyt fingerprint igen.

  Held og lykke.

  pr0tip #2 Læs altid hele vinduet og alle muligheder når I får et problem. :D Jeg er overrasket over mængden af folk som ikke kan kommer videre. :D Undskyld mig og min arrogance. Håber I får det til at virke nu, ihvertfald.

 • Magnusklo

  Jeg kom i gennem på en anden måde, men når man så endelig kommer igennem, kræver det et amerikansk visa for at fakturere beløbet 0.00 $ … så de har lukket hullet… desværre…

 • Oliver Nybroe

  er ikke brugbar mere…
  man kan ikke aktiverer på denne måde mere

 • Kevin

  Så kan i få det til at fungere igen ;)
  til at få en Amerikans google wallet
  http://www.fakenamegenerator.com/gen-random-us-us.php

  • Tobias Bornakke Jørgensen

   Virker desværre heller ikke. Det ser desværre ud til at vi må afvente at Google Music officielt kommer til DK.